تاریخ : دوشنبه 25 دي 1402
وی افزود: در این دوره ازفرایند مصاحبه، ارزیابی شایستگی نیروهای متقاضی استخدام در دانشکده علوم پزشکی مراغه 26 نفر در رشته های پرستاری، کارشناس تریاژ تلفنی، کارشناس بهداشت محیط، کارشناس تغذیه ، مامایی و کارشناس بهداشت خانواده و 17 نفر در رشته های فوریت های پزشکی مورد ارزیابی قرار گرفته اند.

دکتر یاسر خواجه بیشک  معاون توسعه مدیریت دانشکده؛ ضمن اشاره به فرایند و مراحل استخدام نیروهای جدید پیمانی، خاطرنشان کرد: پس از انجام ارزیابی تخصصی و عمومی نتایج پذیرفته‌شدگان جهت ادامه فرایند استخدام به اداره گزینش اعلام می‌شود.

️معاون توسعه دانشکده، سرفصل شایستگی‌های مورد ارزیابی نیروهای جدید الاستخدام را روحیه خدمت به مردم و مسئولیت‌پذیری ، انطباق پذیری با محیط کار، مهارت ارتباطی و تفکر تحلیلی و حل مسئله عنوان کرد.

در خاتمه از حضور فعال و پر انرژی همکاران اداره منابع انسانی ، اداره بازرسی، گزینش ، اداره فناوری و اطلاعات ، اداره پشتیبانی ، ارزیابان تخصصی دانشکده علوم پزشکی مراغه و  هم چنین ضمن خیر مقدم به  حضور ارزیابان تخصصی دانشگاه علوم پزشکی تبریز  از همه دست اندر کاران و عوامل اجرایی تقدیر و قدردانی ویژه  نمودند.