تاریخ : جمعه 22 دي 1402
در ابتداي نشست دكتر ارجمند رياست دانشكده علوم پزشكي ضمن قدرداني از روسا و نمايندگان ادارات عضو كارگروه، خواستار همكاري بيش از پيش سازمانها در دستيابي به شاخص هاي برنامه شهر سالم مراغه شدند.

دکتر  علي عزيزي، معاون  سياسي اجتماعي فرمانداري  در خصوص ساماندهي اغذيه فروشان سيار خواستار اقدامات عملي و تشكيل كارگروه ويژه براي اين امر با محوريت شهرداري شد، همچنين تاكيد كرد كه با عنايت به ابلاغ سند ملي خودكشي و وظايف تعيين شده براي هر يك از ارگانها؛ گزاش گيري اقدامات از ادارات توسط دانشكده علوم پزشكي انجام پذيرد.

در اين نشست گزارشي از اقدامات انجام يافته در طرح ملي غربالگري فشار خون و ديابت كه توسط معاونت بهداشت در تعامل با ساير سازمانها انجام يافته بود ارائه شد.

در بخش بعدي نشست، مراحل اجراي بسته خدمات پايه سلامت كاركنان و خودمراقبتي سازماني ارايه و ضمن گزارش اقدامات انجام يافته، انتظارات از ادارات عضو كارگروه نيز بيان گرديد.