تاریخ : دوشنبه 4 دي 1402

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی رئیس گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیر وغیرواگیر دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: از آغاز اجرای این طرح ۶۸ هزار نفر در این شهرستان برای فشار خون و دیابت غربالگری شدند.

خانم اسدیان افزود: از بین این افراد تاکنون ۲ هزار نفر مشکوک به فشار خون و ۸۰۰ نفر نیز مشکوک به دیابت شناسایی شدند.

وی با بیان اینکه جمعیت هدف در این طرح ۲۰۳ هزار نفر است افزود: پیش از طرح غربالگری تعداد افراد شناسایی شده مبتلا به فشار خون و دیابت ۲۵ هزار نفر بودند.

به گفته رئیس گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیر و غیرواگیر دانشکده علوم پزشکی مراغه، هدف از این طرح شناسایی افراد مبتلا به دیابت و فشار خون و مراقبت از آن‌ها برای کاهش بیماری‌ها است.

وی گفت: شناسایی و تشخیص زودهنگام فشار خون و دیابت، از ابتلا به دیگر بیماری‌ها از جمله سکته قلبی و مغزی پیشگیری خواهد کرد.

خانم اسدیان افزود: گروه هدف در این طرح جمعیت سنی بالای ۱۸ سال است.

پویش ملی سلامت برای غربالگری فشار خون و دیابت دیابت از ۲۰ آبان آغاز شده است و تا ۱۵ دی ادامه خواهد داشت.

اجرای این طرح تا ۲ هفته ادامه دارد و شهروندان می توانند برای اطلاع از وضعیت فشارخون و دیابت خود در شهر‌ها به مراکز بهداشتی درمانی و در روستا‌ها به خانه‌های بهداشت مراجعه کنند.