تاریخ : يکشنبه 3 دي 1402
کد 3216
به گزارش روابط عمومی مدیریت غذا و دارو: کارشناسان آن مدیریت به همراه اعضای کارگروه آرد و نان شهرستان از کارخانجات آرد سازی به صورت سرزده بازرسی کردند
دکتر احمد مجتهدی سرپرست مدیریت غذا و دارو در این خصوص گفت: با توجه به اینکه آرد یکی از محصولات مهم و استراتژیک غذایی می باشد لذا کارشناسان این مدیریت به همراه اعضای کارگروه آرد نان متشکل از کارشناسان ادارات و ارگان های مختلف از کارخانجات آرد سازی بازرسی کرده و کیفیت فرایند تولید آرد را مورد بررسی و پایش قرار دادند
وی افزود: در  این بازدید که بصورت سرزده از کارخانجات آرد سازی انجام گرفت: تمامی فرایندها بصورت کلی و جزئی و کلیه انبارها و سیلوها مورد بررسی قرار گرفته و از همه محصولات تولیدی نمونه برداری بعمل آمده و به آزمایشگاه ارسال گردید تا کیفیت آردهای تولیدی مورد پایش قرار گیرد
دکتر لاله پیاهو سرپرست اداره نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی مدیریت غذا و دارو نیز به اهمیت نظارت بر محصول آرد در شهرستان مراغه اشاره کرد و افزود: وجود چهار کارخانه آرد در شهرستان مراغه باعث شده است که این شهرستان به یکی از قطب های تولید آرد در استان تبدیل شود که این امر وظیفه این اداره را جهت نظارت هر چه بهتر و صحیح تر بر تولید این محصول مهم سنگین تر کرده است لذا این اداره هم بصورت مستقل و هم در قالب کارگروه آرد و نان بر فعالیت این کارخانجات نظارت می نمایند
 
  • واحد ارجاع دهنده مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی مراغه