تاریخ : جمعه 1 دي 1402
هدف این پویش شناسایی افراد در معرض خطر فشار خون بوده و برای پیگیری روند درمان، افراد به مراکز بهداشتی و درمانی معرفی می‌شوند. تاکنون، پرسنل ادارات مختلف شهرستان و آحاد جامعه با هدف  آگاهی بخشی در مورد این بیماری و شناسایی بیماران  در این طرح ملی غربالگری شرکت کرده‌اند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه این پویش ملی، علاوه بر غربالگری، هدف آگاهی‌بخشی نسبت به خطرات فشار خون بالا و دیابت نیز قرار دارد. تیم‌های سیار معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی با هماهنگی قبلی، از طریق مراکز بهداشتی در ادارات حضور داشته و افراد شاغل در دستگاه‌های اجرایی شهرستان را به غربالگری فشار خون بالا و دیابت تحت پوشش خود قرار می‌دهند. شما می‌توانید با کارت‌ملی به نزدیکترین مرکز خدمات جامع سلامت، پایگاه سلامت یا خانه بهداشت محل سکونت خود مراجعه کرده و به عنوان یک گام بهداشتی، از خدمات رایگان غربالگری، آموزشی و مراقبتی بهره‌مند شوید.