تاریخ : يکشنبه 19 آذر 1402
معاون توسعه دانشکده علوم پزشکی مراغه در جریان این بازدید گفت: پروژه های عمرانی دانشکده علوم مراغه با شتاب قابل توجهی در حال اجرا می باشند.

دکتر یاسر خواجه بیشک افزود: خوشبختانه با تلاش های همکاران ساعی هم اکنون بیش از ۱۰ هزار متر مربع پروژه آموزشی، بهداشتی و درمانی در قالب ۱۱ طرح  به طور همزمان در حال اجراست.

وی ادامه داد: در تلاش هستیم تا دهه مبارک فجرامسال ۵ پروژه تکمیل شده را تقدیم مردم شریف شهرستان کنیم.

وی تاکید کرد: با اجرای  این پروژه ها گامی بزرگ در جهت گسترش زیر ساخت های  خدمات بهداشتی درمانی برداشته و مسیر توسعه منابع فیزیکی را سرعت خواهیم برداشت.

وی در پایان گفت: چندین پروژه دیگر نیز توسط اداره منابع فیزیکی در دست مطالعه  می باشد که بعد از تصویب آنها عملیات اجرایی آنها را اغاز می کنیم