تاریخ : شنبه 18 آذر 1402

▪️ دکتر خواجه بیشک افزود: آزمون جامع توجیهی بدو خدمت ویژه کارکنان جدید الاستخدام دانشکده به صورت هماهنگ در سراسرکشور به منظور افزایش سطح آگاهی و شناخت کارکنان جدید الاستخدام در حوزه های تخصصی وزارت بهداشت در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

▪️ وی اشاره کرد: در این دوره از آزمون توجیهی بدو خدمت علاوه بر کارکنان دانشکده علوم پزشکی مراغه، از دانشگاه های علوم پزشکی تبریز و ارومیه و شهرهای همجوار جهت شرکت حضور داشتند.

▪️ وی در ادامه بیان کرد: ارتقای دانش و مهارت کارکنان و توسعه شاخص های خدمت به هموطنان از مهمترین اهدف وزارت بهداشت و دانشکده علوم پزشکی مراغه است .

▪️ ایشان در خاتمه ضمن قدردانی از همکاران و واحدهایی که در برگزاری این آزمون همکاری نمودند گفت: دوازدهمین دوره آزمون توجیهی بدو خدمت توسط اداره کل منابع انسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.

▪️ به گزارش روابط عمومی: معاونت توسعه دانشکده، معاونت آموزشی ، مدیریت حراست، اداره آمار و فناوری، اداره توسعه سازمان و سرمایه انسانی دانشکده، روابط عمومی و سایر همکاران برای برگزاری موفق این آزمون حضور داشتند.