تاریخ : چهارشنبه 15 آذر 1402
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، جلسه فوق با هماهنگی معاونت درمان و با حضور دکتر امیر رضائیان فیاض رئیس اداره نظارت، خانم حیدری اصل کارشناس مسئول پرستاری معاونت درمان، روسا، مدیران داخلی، مدیران خدمات پرستاری، کارشناسان بهبود کیفیت و ایمنی بیمار بیمارستان ها و خانم دکتر صلواتی دبیر محترم کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی برگزار گردید
در ابتدا دکتر امیر رضائیان فیاض رئیس اداره نظارت پیرامون مباحث بیمارستان های ارتقا دهنده سلامت، محیط سالم فیزیکی بیمارستان ها، بیمارستان های دوستدار ایمنی، سند استراتژیک و سیاست های کلی بیمارستان بر پایه ایمنی بیمار و ... مطالبی ارائه نمود و در این خصوص بحث و گفتگو شد.
در ادامه خانم دکتر صلواتی دبیر محترم کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی گزارشی از اقدامات انجام یافته در برنامه شهر سالم ارائه نمود و و افزود این برنامه از دی ماه 1397 شروع شده و شش کمیته در حوزه های مختلف تشکیل شده است.
در آخر موضوعات مطروحه بررسی و صورتجلسه گردید.

• واحد ارجاع دهنده معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی مراغه