تاریخ : سه شنبه 7 آذر 1402
دکتر خواجه بیشک افزود: آگاهی از مسئله انگیزش کارکنان یکی از مسولیت های مهم مدیران سازمان می باشد که در واقع هر شخص در جایگاه مدیریتی باید شناخت کاملی از ویژگی های کارکنان داشته باشد، تا با استفاده از همین ویژگی ها دسترسی به اهداف پیش رو را آسان سازد.

وی اذعان کرد: امروزه موضوع انگیزش در کارکنان در تمامی سازمان های بین المللی و ملی  موفق به صورت ویژه ای مورد توجه قرار می گیرد و باعث رشد و تعالي مدیریت منابع انسانی می شود.

دکتر حق گشایی مدرس دوره نیز باور دارد بر اساس تحقیقات انجام شده در دوران پسا کرونا میزان انگیزه کارکنان در دنیا به صورت چشم گیری کاهش یافته است.

وی افزود: بر اساس پژوهش های صورت گرفته کارکنان در طول ساعات اداری فقط از ۳۰ یا حداکثر ۴۰ درصد توان خود استفاده می کنند از این رو مدیران می توانند با ایجاد انگیزه مضاعف در کارکنان بهره وری نیروی انسانی را افزایش دهند.

یه گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه دوره آموزشی بهبود مدیریت و انگیزش در کار به مدت ۸ ساعت در سالن کنفرانس دانشکده علوم پزشکی مراغه بر گزار شد.