تاریخ : جمعه 3 آذر 1402
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: به منظور ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان به ساکنان مناطق محروم، اردوی جهادی یک روزه به همت بسیج جامعه پزشکی و معاونت بهداشتی در روستای قرابرقع برگزار کرد.

دکتر الهه حق گشایی افزود: در این اردوی جهادی خدمات دندانپزشکی، خدمات زنان و زایمان، و پویش غربالگری فشار خون به مردم عزیز این منطقه و  جامعه هدف ارائه شد.

معاون بهداشتی ادامه داد: در این طرح به ۸۰ نفر خدمات بهداشتی و درمانی ( معاینه بیماران تو سط متخصص زنان زایمان ( دکتر یلدا وطنی) و رقیه عمومی (کارشناس مامایی) ارائه خدمات دندانپزشکی شامل کشیدن ، جرم گیری ، ترمیم سطحی توسط دکتر امامزاده ( دندانپزشک)  ارائه گردید.

وی افزود: در قالب این اردوی جهادی توسط پزشک متخصص زنان، مشاوره  های لازم در بحث فرزند آوری و زایمان طبیعی به جامعه هدف ارائه گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه هشتمین اردوی جهادی دانشکده علوم پزشکی مراغه با استقبال اهالی  قرابرقع برگزار شد.