تاریخ : يکشنبه 14 آبان 1402
در راستای اجرای برنامه ملی خود مراقبتی جلسه هماهنگی اجرای برنامه خود مراقبتی جوانان و تربیت سفیران سلامت دانشجو و طلبه در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ با حضور مسئولین گروههای کارشناسی ذیربط معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار گردید.
ابتدای جلسه با عرض خیر مقدم توسط سجودی کارشناس مسئول گروه آموزش و ارتقای سلامت و گزارش روند اجرای برنامه در سالهای گذشته ، موانع و مشکلات برنامه و تجارب سالهای قبل و اهمیت اجرای برنامه شروع گردید
و در ادامه وی به دستورالعمل های برنامه تربیت سفیران سلامت دانشجو و طلبه اشاره نموده و به ضرورت شناسایی، توانمندسازی و بکارگیری ۱۰% از دانشجویان و طلاب مشغول به تحصیل به عنوان سفیر سلامت مطابق دستورالعمل های برنامه.، تاکید نمود.
این جلسه به عنوان هماهنگی درون بخشی با حضور مسئولین گروههای کارشناسی مرتبط در معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار گردید و نحوه اجرای برنامه و اولویت های آموزشی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تمامی گروه های کارشناسی اولویت های آموزشی خود را با توجه به نیاز جامعه و دستورالعملهای وزارتی بیان نمودند و مقرر گردید در آینده نزدیک جلسات آموزش حضوری با هماهنگی مورد نیاز در حوزه های علمیه و دانشگاههای شهرستان برگزار شود.