تاریخ : يکشنبه 30 مهر 1402
دکتر حق گشایی در مصاحبه با روابط عمومی بیان کرد: به مناسب بزرگداشت هفته سلامت روان نمایشگاه اطلاع رسانی و آگاهی بخشی با شعار(( سلامت روان مسئولیت فردی و اجتماعی همه ماست )) برگزار گردیده است.

وی افزود: این نمایشگاه با هدف ارتقاء ، افزایش آگاهی و همچنین تغییر و اصلاح نگرش عموم مردم نسبت به مسائل بهداشت روان و آسیب های اجتماعی در محل کتابخانه عمومی در29 آبان ماه با حضور دانش آموزان عزیز برگزار گردید.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان مراغه اظهار کرد: از برنامه های اجرائی این نمایشگاه می توان به دعوت از دانش آموزان مدارس دوره راهنمایی و متوسطه برای بازدید از نمایشگاه، کارگاه ای آموزشی مهارت های زندگی در محل نمایشگاه، خدمات مشاروه روان شناختی برای حاضرین و اطلاع رسانی خدمات سلامت روان در مراکز بهداشتی اشاره کرد.

لازم به ذکر است این نمایشگاه در روز های 29 نهر لغایت 2 آبان از ساعت 10 الی 19 برای بازدید عموم دایر می باشد.