تاریخ : چهارشنبه 8 ارديبهشت 1395

اهمیت و لزوم توجه بیشتر به شعار هفته سلامت امسال "غلبه بر دیابت" با به صدا در آوردن زنگ سلامت در مدارس شهرستان مراغه برای دانش آموزان تبیین شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ،زنگ سلامت امسال  با حضور دکتر مجتهدی، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه، در مدرسه دخترانه عذرا زینی  و به طور همزمان در سایر مدارس شهرستان مراغه به صدا در آمد .

در این مراسم که با حضور معاون سلامت و تربیت بدنی اداره کل آموزش وپرورش استان آذربایجان شرقی، رئیس اداره سلامت استان آذربایجان شرقی، مسئول بهداشت مدارس ، مسئولان اداره آموزش و پرورش برگزار شد، دانش آموزان با اهداف برنامه های پیشگیری از بیماری های غیرواگیر و مفهوم سلامت آشنا شدند.

در طی این مراسم، نمایشگاهی با هدف ترویج تغذیه بدون قند صنعتی و همچنین سفره صبحانه سالم نیز برای دانش آموزان برگزار گردید.

در پایان مراسم، مدیریت آموزش و پرورش از فعالان عرصه سلامت حوزه های معاونت بهداشتی دانشکده ی علوم پزشکی ومعاونت پرورشی اداره آموزش و پرورش تقدیر به عمل آورد .