تاریخ : سه شنبه 7 ارديبهشت 1395

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه، این مسابقات همزمان با هفته سلامت و با هدف نشان دادن اهمیت ورزش در پیشگیری از بیماری های غیرواگیر به خصوص دیابت در حال برگزاری است.

یکی از اهداف نامگذاری هفته سلامت امسال با شعار " غلبه بر دیابت" تاکید بر جایگاه فعالیت بدنی به عنوان یکی از مهمترین و موثرترین راههای غلبه بر و پیشگیری از دیابت می باشد و این مسابقات به همین منظور در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار می شود.

دیروز آقای دکتر علی جنتی، سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه، با حضور در محل برگزاری مسابقات به اهمیت برگزاری چنین مسابقاتی و اهتمام دانشکده برای برگزاری رقابت های دیگر رشته های ورزشی تاکید کرد.

گفتنی ست در این دوره از مسابقات، تیم های فوتسال واحدهای مختلف دانشکده علوم پزشکی مراغه با همدیگر به رقابت می پردازند.