تاریخ : دوشنبه 10 مهر 1402
به کزارش روابط عمومی، صبح امروز دکتر حق گشایی معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی مراغه در مراسم افتتاح بنیاد فرزانگان مهر آتا و آنا مراغه گفت: همکاری دانشکده علوم پزشکی مراغه با بنیاد فرزانگان در برگزاری مراسم جشن روز جهانی سالمندان در راستای مردمی سازی و تقویت سمن های حوزه سالمندی و حمایت از برقراری و حفظ ارتباط سالمند با جامعه در جهت اجرای برنامه طبق روز شمار و شعار هفته "تحقق وعده های اعلان جهانی حقوق سالمندی" خواهد بود.

وی در ادامه سالمندان را یکی مهم ترین گروه های هدف معاونت بهداشتی دانست و گفت: در شش ماهه ابتدای امسال  ۱۲ هزار سالمند مراغه ای خدمات بهداشتی مختلف از خطر سنجی بیماری های قلبی و عروقی، غربالگری دیابت و چربی خون، غربالگری از نظر تغذیه، غربالگری از نظر بیماری آسم، غربالگری سرطان روده بزرگ، غربالگری از نظر بیماری های روانی و افسردگی و ارائه مکمل های تغذیه ای نظیر مکمل ویتامین د و مکمل کلسیم دی   از مراکز و خانه های بهداشتی دریافت نمودند.

به گزارش روابط عمومی در این مراسم از سالمند بازنشسته دانشکده علوم پزشکی مراغه تجلیل شد.