تاریخ : سه شنبه 4 مهر 1402
به گزارش روابط عمومی، متن پیام دکتر الهوردی ارجمند به شرح ذیل است:

امروزه دستیابی به یک زندگی سالم با امید به زندگی مطلوب تنها از طریق برخورداری از محیط سالم و بهداشتی و ارائه عادلانه خدمات سلامت فراهم می شود.
مهندسی بهداشت محیط با قدمتی نزدیک به یک قرن، منشاء اثرات و برکات زیادی در ارتقاء سلامت جامعه بوده است.

رسالت بهداشت محیط، صیانت از محیط زندگی است و فعالیت مجدانه کارشناسان بهداشت محیط که با تلاشی شبانه روزی در ارتقای امر بهداشت و حفظ سلامت آحاد جامعه می کوشند، مهم و ستودنی است. این عزیزان با شناسایی و کنترل عوامل محیطی تاثیر گذار بر سلامت، مسئولیت خطیری را با توجه به گسترش روزافزون و تنوع آلاینده های محیطی در اجرای رسالت خود برعهده دارند.

اینجانب ضمن عرض تبریک روز جهانی بهداشت محیط به همکاران فعال در این حوزه، توفیق و سربلندی در خدمت به جامعه را برای این عزیزان از درگاه خداوند متعال خواستارم.

دکتر الهوردی ارجمند  | رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه