تاریخ : دوشنبه 3 مهر 1402
به گزارش روابط عمومی؛ معاون توسعه مدیریت ادامه داد: جا دارد از تلاش های مربیان دلسوز مدرسه فوتبال دانشکده نهایت تشکر را داشته باشیم چرا که این رویداد باعث افزایش سلامت و تحرک فرزندانمان در خانواده بزرگ دانشکده خواهد بود.

وی اذعان کرد: خوشبختانه خانواده های محترم نیز رضایت خوبی را از عملکرد این مدرسه فوتبال دارند.

وی افزود گفت: این معاونت در راستای افزایش سلامتی و نشاط در بین کارکنان و خانواده های آنها برنامه های متنوعی را از جمله استخر، ورزش های همگانی و شرکت در المپیاد های مختلف برگزار می نماید.

وی با تشکر از معاونت آموزشی این دانشکده افزود: خوشبختانه با تلاش های معاونت آموزشی این دانشکده یک سالن ورزشی به صورت ۲۴ ساعته و استیجاری در خدمت کارکنان محترم می باشد که باعث افزایش شور و نشاط و سلامت در بین کارکنان می باشد.

وی در پایان گفت: در جهت کمک به اجرای برنامه های ورزشی دانشجویان مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان و ۲۹۰ میلیون تومان نیز برای توسعه ورزش های همگانی و تکمیل باشگاه های ورزشی اختصاص یافته است.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه در پایان این مراسم گواهی پایان دوره  فوتبال آموزان مدرسه فوتبال دانشکده علوم پزشکی مراغه به آنها تقدیم شد.