تاریخ : يکشنبه 2 مهر 1402
بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَنِ ٱلرَّحِیمِ

سپاس و ستایش بی‌پایان، خداوندی را سزاست که به انسان فکرت آموخت و ضمیر جانش را به نور دانش روشن ساخت.
اهمیت آموزش و فراگیری علم  در کنار خدمت به مردم موضوعی ارزشمند  می باشد که مورد تأکید اسلام ناب محمدی قرار گرفته است.
آموختن، حیات روح است و آموزش تعالی بشر،خزان پاییز را بهار علم مزین نموده که با شکوفایی فرزندان میهن ،بوستان دانش سرسبز گردد.
ایران اسلامی به فرزندان خود افتخار می‌کند چرا که جوانان این کشور با ترقی و پیشرفت در قله هاي علمي کشور باعث بالندگی و تعالی هر چه بیشتر کشور عزیزمان می شوند.

کسب علم در ایام جوانی، مژده کامروایی برای دانش پژوهان و ثمره آن ترقی بیش از پیش ایران عزیز می باشد.

اینجانب ضمن ادای احترام و تجدید میثاق با آرمان‌های شهیدان و ایثارگران و یادگاران هشت سال دفاع مقدس و اهدای درود به مناسبت فرارسیدنِ فصلِ دانش اندوزی به تمامی دانشگاهیان میهن عزیزمان بویژه دانشجویان نوورود دانشکده علومپزشکیمراغه؛ امید دارم که همچون همیشه با تکیه بر تلاش متعهدانه و متخصصانه خویش، گردش دانایی و حرکت گردونه‌ی پویای آموزش و پژوهش در جامعه را تسهیل و تسریع بخشیده و با تعاون و تعاملی که همواره کلید اعتلای نظام سلامت  در عرصه‌های مختلف بوده است، به تعمیق و نهادینه‌سازی بنیان‌های علمی، فنی، اخلاقی و فرهنگی در جامعه خویش همت گماریم.

اللهوردی ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه