تاریخ : دوشنبه 27 شهريور 1402
دکتر جلیل اعتمادی افزود: در سه ماهه ابتدایی امسال ۴۱۲۵ عمل جراحی مختلف در این بیمارستان صورت گرفته است که نشان از اعتماد مردم جنوب استان و سایر استانهای همجوار به خدمات درمانی این بیمارستان است.

وی ادامه داد: این افزایش بیمار نشان دهنده ارتقا کیفیت و ظرفیت های این بیمارستان و همچنین رضایت مردم جنوب استان از خدمات درمانی آن می باشد که در سایه تلاش های کادر محترم بیمارستان سینا و حمایت های بی دریغ ستاد دانشکده علوم پزشکی می باشد.

وی اذعان کرد: طبق نظر سنجی های صورت گرفته در  نظام سلامت ارتقا این شاخص ها می باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه بیمارستان سینا مراغه در زمینی با زیربنای ۱۱ هزار مترمربع در چهار طبقه و با اعتباری بالغ بر ۴۲ میلیارد تومان در محل قدیمی خود واقع در خیابان دانشسرا ساخته شده‌ است. این بیمارستان دارای بخش‌های اورژانس، بستری جراحی، داخلی، کودکان، زنان و زایمان، مراقبت‌های ویژه CCU و ICU، دندانپزشکی، فیزیوتراپی، آزمایشگاه، رادیولوژی و داروخانه و... است و پذیرای بیمار از سایر شهرستان های آذربایجان غربی و کردستان می باشد.