تاریخ : دوشنبه 27 شهريور 1402
دکتر داوود اسدیان فرماندار مراغه در این نشست به ضرورت تشکل کارگروهی  بین بخشی با حضور سازمانهای ذیربط از جمله شهرداری، نیروی انتظامی و .. جهت ساماندهی اغذیه فروشان خیابانی بویژه جگرپزیها اشاره نمود. همچنین تاکید نمود که سازمانهای عضو کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی با جدیت نسبت به اجرایی سازی مصوبات، اقدامات لازم را مبذول دارند.

دکتر ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن قدردانی از سازمانهایی که همکاری لازم را با دانشکده و معاونت بهداشت جهت اجرای مداخلات ارتقای سلامت مردم شهرستان دارند، خاطرنشان کرد که بدون همکاری اعضای کارگروه امکان بهبود شاخص های سلامت جسمی و روانی محقق نخواهد شد.

در این نشست گروه سلامت خانواده معاونت بهداشت به ارائه ملاحظات شیردهی مادران در محل کار و ضرورت اجرای اقدامات سازمانهای دولتی به تسهیل امر شیردهی مادران پرداخت. همچنین گروه سلامت روان معاونت بهداشت نیز ضمن تحلیل وضعیت خودکشی منجر به فوت در شهرستان و ارائه آمارهای مربوط، انتظارات این معاونت را از سایر سازمانها و ارگانها در خصوص کاهش و پیشگیری از خودکشی عنوان نمود.