تاریخ : سه شنبه 7 شهريور 1402
 به گزارش روابط عمومی، صبح امروز معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه در بازید از کلینیک صحرایی که به همت بسیج جامعه پزشکی، دانشکده علوم پزشکی مراغه  و سپاه ناحیه مراغه در بخش خداجو برگزار شده است، گفت: کلینیک صحرایی  که به مدت 5 روز دایر شده است مورد استقبال خوب مردم بخش خراجو و روستاهای اطراف قرار گرفت. که بیش از 200 نفر خدمات رایگان پزشکی ارائه شده است.

وی افزود: این خدمات در تخصص‌های مختلف پزشکی و پیراپزشکی، دندانپزشکی ، تغذیه و روانشناسی به مردم منطقه ارائه شده است.

سرهنگ پاسدار رضازاده جانشین فرمانده سپاه ناحیه مراغه در حاشیه بازدید از کلینیک  صحرایی با تقدیر از دست‌اندرکاران برپایی این کلینیک گفت: این طرح در راستای کنگره ده هزار شهید با حضور ده پزشک متخصص دایر گردیده است. که با استقبال مردم از کلینیک صحرایی چشمگیر بوده و مردم منطقه رضایت خوبی از این اقدام دانشکده علوم پزشکی مراغه و بسیج جامعه پزشکی شهرستان مراغه دارند.

وی افزود: انتظار داریم این‌گونه کارهای جهادی در طول سال استمرار داشته و مردم شهرها و روستاها از این طرح‌ها نهایت استفاده را ببرند.