تاریخ : شنبه 4 شهريور 1402
متن این پیام تبریک به شرح زیر می باشد:
بسمه تعالی
یاد و خاطره شهیدان والامقام رجایی و باهنر و همه شهدای انقلاب اسلامی به ویژه شهدای مدافع سلامت را گرامی می دارم که جان شیرین خود را در برای وطن عزیزمان و مردم شریف ایران فدا کردند.
روز کارمند، تجلیل ازانسان های شایسته ای است که هدفشان خدمت به مردم و کسب رضای پروردگار است. آنان که همه همت و تلاش شان، گشایش گره های زندگی انسان ها، رفع مشکلات و ایجاد آرامش در جامعه است. کار و فعالیت کارمندان، به عنوان عضو فعال جامعه و خدمتگزار ملت، شایسته تقدیر و قدردانی است. ازاین رو، سزاوار است امروز را قدر بدانیم و در بزرگداشت مقام ارزشمند و والای کارمندان کشورمان به خصوص کارمندان ارجمند حوزه بهداشت و درمان بکوشیم.
اینجانب ضمن تبریک هفته دولت، روز کارمند را خدمت همه همکاران محترم که با الهام از تخصص و تعهد و کاربرد مهارت های لازم ،احترام و اکرام به ارباب رجوع،و برای ارائه بهترین خدمات بهداشتی برای مردم عزیز اهتمام می ورزند و پیشتازی و پیشقدمی در امر خدمت به مراجعین را افتخار خود می دانند، تبریک عرض نموده و امیدوارم در جهت کسب رضایت خداوند سبحان و مردم عزیزمان موید و منصور باشید.
دکتر الهه حق گشایی
معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت شهرستان مراغه