تاریخ : يکشنبه 29 مرداد 1402
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دکتر الهه حق گشایی معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی مراغه در بازید خود از خانه بهداشت روستای نرج آباد ضمن بررسی فضای فیزیکی این خانه بهداشتی که اخیرا توسط  مردم خیر این روستا گسترش پیدا کرده و یکسری تجهیزات پزشکی و لوازم اداری توسط مردم این روستا برای خانه بهداشتی تهیه شده به تحلیل شاخص های بهداشتی این روستا بخصوص پرونده های مادران باردار پرداخت.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان مراغه ضمن تشکر و آرزوی سلامتی برای مردم خیر این روستا بیان کرد: معاونت بهداشتی با تمام توان در تلاش است که بهترین و باکیفیت ترین خدمات بهداشتی را برای مردم شریف شهرستان مراغه ارائه نماید.
معاون بهداشتی خاطر نشان کرد: واکسیناسیون برای نوزادان و کوکان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار بوده که واکسیناسیون در دوران نوزادی می تواند از ابتلا به یکسری بیماری های خطرناک در بزرگسالی پیشگیری کند که در این روستا با همکاری مردم و پیگیری و تلاش بهورزان پوشش واکسیناسیون صد درصد می باشد.