تاریخ : جمعه 20 مرداد 1402

پیشرفت ۹۵ درصدی مرکز تشخیص‌ودرمان سرطان در مراغهبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات درمانی مراغه در بازدید از این طرح گفت: این مرکز با هدف ارائه خدمات تشخیص، شیمی درمانی و درمان سرطان به همت حاج احمد مجید پور با سرمایه گذاری ۲۰۰ میلیار تومان در حال ساخت است.

دکتر ارجمند افزود: تمام تجهیزات و امکانات لازم برای تشخیص و درمان به همت خیران خریداری شده و با تامین دستگاه دوزومتری به بهره برداری خواهد رسید.

وی اضافه کرد: این مرکز با زیر بنای ده هزار ۲۰۰ متر مربع، بزرگترین و مجهز‌ترین مرکز شیمی درمانی خیر ساز در شمال‌غرب کشور است.

دکتر ارجمند اظهار کرد: خیر مراغه‌ای، مرکز تشخیص و درمان سرطان را به نام مادرش حاجیه خانم آسیه سخایی احداث کرده است.

وی گفت: این خیر، پیش از این برای بیمارستان شهید بهشتی، دستگاه سی تی اسکن و رادیولوژی خریداری کرده است.

به گفته رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه، بیماران سرطانی برای تشخیص و شیمی درمانی، مجبور به سفر به مرکز استان و دیگر شهر‌های کشور می شوند اما با راه اندازی این مرکز، بیماران شهرستان و منطقه می‌توانند از خدمات تشخیصی و درمانی آن بهره‌مند شوند.

شهرستان مراغه با داشتن ۳ بیمارستان و حدود ۴۰۰ تخت بیمارستانی، دومین قطب درمان آذربایجان شرقی است و حدود ۳۰ درصد خدمات این بیمارستان‌ها به شهروندان شهر‌های هم‌جوار ارائه می‌شود.