Fa
/
En
دوشنبه 31 ارديبهشت 1403
صفحه اصلی
درباره دانشگاه
دانشکده علوم پزشکی مراغه در یک نگاه
نمودار سازمانی
نقشه دانشکده
برنامه استراتژیک
شهر مراغه
حوزه ریاست
معاونتها و مدیریتها
معاونت توسعه مدیریت و منابع
معاونت بهداشتی
معاونت درمان
معاونت آموزشی،تحقیقات،دانشجویی و فرهنگی
مدیریت غذا و دارو
دانشکدهها
دانشکده پرستاری
مراکز آموزشی و درمانی
بیمارستان شهید دکتر بهشتی
بیمارستان امیرالمومنین(ع)
بیمارستان بوعلی سینا
مجلات دانشکده
مجله سیب سلامت
ارتباط با ما
تماس با دانشکده
پرسش و پاسخ
دفترچه تلفن
بیانیه توافق سطح خدمت
نقشه سایت
تاریخ :
يکشنبه 15 مرداد 1402
کد
2970
وی ادامه داد: وجود آنتی بادی های متعدد در شیر مادر باعث بهبود سیستم دفاعی بدن می شود و در بزرگسالی نیز خطر ابتلا به بیماری های اسم چاقی و دیابت نوع دوم رو کاهش می دهد.
دکتر کوچک پور ادامه داد : مادر بهترین غذا و راه تغذیه ای برای نوزادان است. وجود حداقل 400 ماده مغذی در کنار هورمون ها و ترکیبات مبارز با بیماری در شیر مادر وجه تمایز آن با شیر خشک می باشد. شیر مادر با ارزش غذایی بالا به هنگام رشد نیازهای کودک شما را هم برطرف خواهد کرد. بهبود رشد شناختی کودک شما و همچنین هوشمندی کودکان تا حدود زیادی توسط تغذیه با شیر مادر امکان می پذیرد.
وی افزود: براساس تحقیقات انجام شده کودکانی که از شیر مادر تغدیه کرده اند از ضریب هوشی بالا تری برخوردار هستند.
وی اذعان کرد: تغدیه با شیر مادر برای مادر نیز خطر ابتلا به سرطان پستان و تخم دان را کاهش داده و از نظر روانپزشکی نیز باعث ایجاد شادی در مادر خواهد شد.
برچسب ها
پرستاری مراغه
علوم پزشکی مراغه
شیر مادر
گلاره کوچک پور
اداره روابط عمومی
صفحه اصلی اداره روابط عمومی
وظایف اداره روابط عمومی
همکاران اداره روابط عمومی
اخبار معاونتها
معاونت بهداشت
معاونت درمان
معاونت آموزشی
معاونت توسعه مدیریت و منابع
بریده جراید
اخبار حوزه سلامت
دانشکده در آینه مطبوعات
نکات سلامت
نشریه الکترونیکی
گزارش تصویری