تاریخ : يکشنبه 15 مرداد 1402
به گزارش روابط عمومی؛ عضو هیات علمی دانشکده علوم پزشکی و جراح بیمارستان سینا  مراغه گفت: نخستین عمل جراحی لاپاراسکوپی رحم، بر روی بیمار ۴۵ ساله در مدت دو و نیم ساعت با موفقیت انجام شد.

دکتر عاشق وطن افزود: این بیمار با علایم خون ریزی رحمی مراجعه کرده بود که پس از جراحی رحم از بدن بیمار با موفقیت خارج شد.

وی اضافه کرد: به خاطر وضعیت عمومی بیمار، پیش بینی می‌شود در کمتر از دو روز از بیمارستان ترخیص شود.

به گفته این متخصص جراحی عمومی، در این روش به خاطر کاهش درد و عوارض جانبی جراحی، شکاف کوچکی در ناحیه شکم بیمار ایجاد و جراحی با دستگاه لاپاراسکوپی انجام شد.

وی افزود: پیش از این، جراحی لاپاراسکوپی، در مرکز استان و استان‌های همجوار انجام می‌شده که برای اولین بار پس از تبریز در مراغه انجام شد.

عاشق وطن گفت: درد کم، کاهش خونریزی و بهبود در کمترین زمان از مزایای این نوع جراحی است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه تاکید کرد: بیمارستان سینا، مرکز تروما در جنوب آذربایجان شرقی و از قطب‌های جراحی ارتوپدی و عمومی استان است.

دکتر ارجمند یادآور شد: این بیمارستان جزو مراکز درمانی درجه یک کشور است و ماهانه برای ۱۲ هزار نفر خدمات جراحی، بستری و اورژانس ارائه می‌شود.