تاریخ : جمعه 6 مرداد 1402
متن این پیام به شرح زیر است:

السّلام على الْحسیْن و على علىّ بْن الْحسیْن و على اوْلاد الْحسیْن على اصْحاب الْحسیْن
محرم یادآور بزرگ ترین حماسه ظلم ستیزی و آزادگی در تاریخ؛ و عبارت و شعار ماندگار "کلّ یومٍ عاشورا و کلّ ارضٍ کربلا"، نشان دهنده همبستگی و تداوم خط استقامت در راه دفاع از حقانیت و حق طلبی است.

حماسه سرخ عاشورا، حماسه انسان‌های پاک و راست قامتی است که عاشقانه به وصل الهی لبیک گفتند و سر در برابر ظلم فرود نیاوردند؛ آن اسوه‌های عشق و آزادگی که نام و یادشان و خاطره ایستادگی و مقاومت شان، در تاریخ جاودانه گردید و سرلوحه زنده دلان و نیک سیرتان عالم قرار گرفت.
اینجانب فرا رسیدن سالروز شهادت حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) و یارانش را محضر آقا امام زمان (عج) و تمام دوستداران اهل بیت تسلیت عرض می نمایم.

دکتر الهه حق گشایی معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی و رئیس مرکز بهداشت شهرستان مراغه