تاریخ : چهارشنبه 28 تير 1402
کد 2947
دکتر یاسر خواجه بیشک رئیس اداره نظارت بر مواد خوراکی آشامیدنی و بهداشتی مدیریت غذا و دارو در ان خصوص گفت: انجام نظافت های دوره ای برای دستگاه های کارخانجات آرد یکی از مهمترین مراحل تولید آرد و آسیابانی است که باید حتما بصورت دوره ای انجام پذیرد تا از آلودگی آرد به انواع آفات در آرد تولیدی جلوگیری بعمل آید
وی ادامه داد: تعداد چهار کارخانه آردسازی در این شهرستان و تحت نظارت این مدیریت وجود دارد که این مهم این شهر را تبدیل به یکی از قطب های تولید آرد در استان کرده است و با توجه به اهمیت محصول آرد بعنوان اصلی ترین ماده اولیه تولید و پخت نان، کارشناسان این اداره بصورت مستمر به این کارخانجات مراجعه کرده و بر فرایندهای مربوط به تولید آرد نظارت می کنندکه علاوه بر بازدیدهای مستمر کارشناسان این اداره در بازدیدهای کارگروه استانی آرد و نان نیز حضور داشته و در این امر همکاری دارند

 
  • واحد ارجاع دهنده مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی مراغه