Fa
/
En
جمعه 28 ارديبهشت 1403
صفحه اصلی
درباره دانشگاه
دانشکده علوم پزشکی مراغه در یک نگاه
نمودار سازمانی
نقشه دانشکده
برنامه استراتژیک
شهر مراغه
حوزه ریاست
معاونتها و مدیریتها
معاونت توسعه مدیریت و منابع
معاونت بهداشتی
معاونت درمان
معاونت آموزشی،تحقیقات،دانشجویی و فرهنگی
مدیریت غذا و دارو
دانشکدهها
دانشکده پرستاری
مراکز آموزشی و درمانی
بیمارستان شهید دکتر بهشتی
بیمارستان امیرالمومنین(ع)
بیمارستان بوعلی سینا
مجلات دانشکده
مجله سیب سلامت
ارتباط با ما
تماس با دانشکده
پرسش و پاسخ
دفترچه تلفن
بیانیه توافق سطح خدمت
نقشه سایت
تاریخ :
چهارشنبه 28 تير 1402
کد
2947
دکتر یاسر خواجه بیشک رئیس اداره نظارت بر مواد خوراکی آشامیدنی و بهداشتی مدیریت غذا و دارو در ان خصوص گفت: انجام نظافت های دوره ای برای دستگاه های کارخانجات آرد یکی از مهمترین مراحل تولید آرد و آسیابانی است که باید حتما بصورت دوره ای انجام پذیرد تا از آلودگی آرد به انواع آفات در آرد تولیدی جلوگیری بعمل آید
وی ادامه داد: تعداد چهار کارخانه آردسازی در این شهرستان و تحت نظارت این مدیریت وجود دارد که این مهم این شهر را تبدیل به یکی از قطب های تولید آرد در استان کرده است و با توجه به اهمیت محصول آرد بعنوان اصلی ترین ماده اولیه تولید و پخت نان، کارشناسان این اداره بصورت مستمر به این کارخانجات مراجعه کرده و بر فرایندهای مربوط به تولید آرد نظارت می کنندکه علاوه بر بازدیدهای مستمر کارشناسان این اداره در بازدیدهای کارگروه استانی آرد و نان نیز حضور داشته و در این امر همکاری دارند
واحد ارجاع دهنده
مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی مراغه
برچسب ها
مراغه
غذا و دارو
آرد
اداره روابط عمومی
صفحه اصلی اداره روابط عمومی
وظایف اداره روابط عمومی
همکاران اداره روابط عمومی
اخبار معاونتها
معاونت بهداشت
معاونت درمان
معاونت آموزشی
معاونت توسعه مدیریت و منابع
بریده جراید
اخبار حوزه سلامت
دانشکده در آینه مطبوعات
نکات سلامت
نشریه الکترونیکی
گزارش تصویری