تاریخ : جمعه 3 ارديبهشت 1395

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی٬ پژوهشی و دانشجویی٬ همزمان با هفته سلامت٬ همایش پیاده روی ویژه دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

در این همایش که به همت مدیریت امور فرهنگی و دانشجویی دانشکده برگزار شد٬ دانشجویان مسیر خوابگاه پردیس فدک تا پارک معلم را طی کردند. همچنین در حاشیه این مراسم مسابقه طناب کشی نیز برگزار شد که به نفرات تیم برنده جوایزی اهدا گردید.

مدیر امور دانشجویی و فرهنگی دانشکده در این زمینه اظهار داشت: این همایش با هدف ایجاد روحیه نشاط و ترویج فرهنگ ورزش همگانی و همچنین گرامیداشت هفته سلامت برگزار می شود.

وی در ادامه به تشریح برنام های مختلف در هفته سلامت پرداخت و افزود: با توجه به مصوبه کمیته گرامیداشت هفته سلامت و بر اساس برنامه ریزی های مدیریت امور فرهنگی و دانشجویی برنامه هایی از قبیل جشنواره غذای سالم و مسابقه کاریکاتور با شعار "غلبه بر دیابت با تغذیه سالم" نیز در طول این هفته برای دانشجویان برگزار خواهد شد.

• واحد ارجاع دهنده