تاریخ : دوشنبه 5 تير 1402
در ابتدای جلسه دکتر بهروزی رئیس روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن تشکر از گروه آموزش سلامت معاونت بهداشتی بابت تشکیل جلسه، افزود: رسانه ها از جایگاه بسیار مهمی در امر آموزش برخوردار هستند بنابراین جلب مشارکت رسانه ها برای آموزش مسائل بهداشتی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد.
در ادامه وی خاطر نشان کرد: جلب مشارکت دیگر سازمان ها برای برای اجرا برنامه ملس سلامت خانواده و نظام ارجاع کاملا ضروری می باشد.
سپس سجودی کارشناس مسئول گروه آموزش سلامت گزارشی ازاقدامات آموزشی و اطلاع رسانی معاونت بهداشتی ازابتدای ابلاغ برنامه ارائه نمودند
در ادامه جلسه مهندس قاسمی مدیر گروه گسترش شبکه های بهداشتی معاونت بهداشتی:به عملکرد گروه گسترش شبکه و تشریح اقدامات آتی پرداخته و  ایشان کمیته آموزش و ارتباطات را یکی از مهمترین کمیته های شش گانه برشمرد و بیان کردد هرگونه اطلاع رسانی و آموزش در قالب عنوان جدید و اصلی برنامه " طرح ملی سلامت خانواده " انجام شود.
در ادامه هر یک از کارشناسان حاضر در جلسه به بیان پیشنهادات و نقطه نظرات خود پرداختند.