تاریخ : چهارشنبه 1 ارديبهشت 1395

دکتر علی جنتی طی پیامی میلاد فرخنده ی حضرت امیرالمومنین علی (ع) ، آغازگر اشاعه ی فرهنگ عدالت و اخلاص ، را به تمامی دوستداران و پیروان آن حضرت تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه در این پیام آمده است:

بسمه تعالی

13 رجب المرجب یگانه مردی در خانه ی خدا چشم به جهان گشود که با مولودش نوید ترنم نسیم ایمان، شجاعت، شهامت و اخلاص را برای جهانیان به ارمغان آورد. امام بزرگواری که زندگی بی بدیل اش سرشار از درس بندگی و عبرت و کردار و گفتارش پر از عطر الهی است. انسانی آسمانی که خصایص بی همتایش او را به الگویی آرمانی برای هر انسانی تبدیل می کند.

ایام ولادت حضرت امیرالمومنین علی(ع) آغازگر ایام البیض و موسم اعتکاف هم است که فرصتی برای ارزیابی اعمال و آماده شدن برای تمسک به رحمت الهی در مسیر تعالی دنیوی و اخروی ست.

اینجانب ضمن تبریک این میلاد خجسته و روز پدر به تمامی همکاران شاغل در دانشکده علوم پزشکی مراغه، امیدوارم همه بتوانیم با الگو قرار دادن کردار و گفتار عدالت محور حضرت علی (ع) و بهره گیری از ایام پربرکت اعتکاف خود را برای ارائه ی خدمت بهتر در نظام سلامت آماده کنیم.

دکتر علی جنتی

سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه