تاریخ : سه شنبه 23 خرداد 1402
دکتر الهه حق گشایی معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن بیان این موضوع افزود: این اکیپ به مناسبت هفته دخانیات و بازرسی بیشتر از مراکز تهیه و توضیع دخانیات در شهرستان مراغه تشکیل شده است و در صورت گزارش این اکیپ به معاونت بهداشتی  مبنی بر عدم رعایت قوانین موجود در فروش دخانیات واحد متخلف به مراجع قضایی ذیصلاح معرفی خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به شعار روز جهانی دخانیات ( ما به غذا نیاز داریم نه به دخانیات) ا معاونت بهداشتی تمام تلاش خود را برای آموزش به همه مردم برای جلوگیری از مصرف دخانیات بویژه جوانان انجام خواهد داد.

مهندس معنوی کارشناس دخانیات معاونت بهداشتی در مصاحبه با روابط عمومی این معاونت گفت: مهم ترین فاکتور برای بازرسان این اکیپ عدم تبلیغات مصرف دخانیات در مراکز فروش ، عدم فروش و عرضه سیگار و قلیان بدون مجوز عاملیت ، عدم وجود استند فروش سیگار در این مراکز، عدم فروش سیگار به صورت نخی و به افراد زیر 18 سال و رعایت فاصله صد متری این مراکز از مراکز آموزشی می باشد.