تاریخ : دوشنبه 30 فروردين 1395

دکتر علی جنتی طی پیامی سی ام فروردین روز "علوم آزمایشگاهی" را به فعالان و متخصصین این عرصه تبریک گفت. در متن پیام ایشان آمده است:

بسمه تعالی

گستره ی حوزه ی سلامت همکاری انسانهایی را می طلبد که هریک با بهره بردن از دانش تخصصی و تلاش های انسان دوستانه خود سعی در ایجاد سلامت و آرامش در جامعه می کنند.

سی ام فروردین ماه مصادف با زاد روز حکیم سید اسماعیل جرجانی به عنوان روز " علوم آزمایشگاهی" نامگذاری شده است تا بهانه ای برای پاسداشت و تقدیر از همکارانی باشد که در این بخش از حوزه ی سلامت فعالیت می کنند. چرا که نقش بسیار مهم گروه های دلسوز علوم آزمایشگاهی در اقدامات تشخیصی و بالا بردن سطح اطمینان روند درمان بیماران انکار ناپذیر است.

اینجانب این روز را به همکاران علوم آزمایشگاهی اعم از هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان علوم آزمایشگاهی تبریک و تهنیت عرض گفته و بهروزی روزافزون را برایشان آرزومندم. امیدوارم با بهره گیری از پیشرفت علمی در جهت نیل به اهداف نظام سلامت موفق باشید.

دکتر علی جنتی

سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه