تاریخ : شنبه 23 ارديبهشت 1402
دکتر اللهوردی ارجمند افزود: این شاخص در سطح وزارتخانه بهداشت، درمان وآموزش پزشکی بالاترین اهمیت را داراست و  رشد ان نشان دهنده ارتقا سطح کیفی دانشکده می باشد بطوریکه  میانگین کشوری مرگ مادران باردار ۲۲ مورد است که مجموعه دانشکده علوم پزشکی در سال گذشته هیچ گزارشی مبنی بر فوت مادر باردار نداشته است.

وی ادامه داد: با هدف بهبود سلامت خانواده به ویژه حوزه بانوان، برنامه هایی نظیر ایجاد هر خانه یک پایگاه سلامت، اصلاح سبک زندگی و شناسایی مادران پرخطر و ارتقا مراقبت های بیمارستانی و بهداشتی  تاکنون اجرا شده است.

وی اذعان کرد: انجام مشاوره قبل از بارداري كه يكي از مهمترين راهبردها جهت كاهش عوارض دوران بارداري و زايمان است و همچنين مراجعه به موقع مادران باردار به مراكز درماني و بهداشتي و اطلاع به پزشك و يا بهورز در خصوص بيماري هاي زمينه اي را از جمله موارد مهم در ارتقاء شاخص سلامت مادران باردار عنوان كرد.

وی افزود: بیمارستان شهید بهشتی مراغه با دارا بودن ۱۶ متخصص زنان علاوه بر شهرستان مراغه،  به شهرستان های همجوار نیز در زمینه زنان و مامایی خدمات درمانی ارائه می کند.