تاریخ : سه شنبه 24 فروردين 1395

هفته سلامت امسال با شعار " غلبه بر دیابت" طی روزهای 1 تا 7 اردیبهشت همزمان با دیگر دانشگاههای علوم پزشکی کشور در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه، جلسه هماهنگی برگزاری هفته سلامت با حضور معاونین و نمایندگان گروه های مختلف کارشناسی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

در این جلسه بر لزوم اجرای برنامه هایی با محوریت فرهنگ سازی سلامت با در نظر گرفتن شعار این هفته(غلبه بر دیابت) و جلب مشارکت جامعه تاکید شد و  عنوان شد که هدف نهایی انجام این برنامه ها باید تبیین اهمیت و جایگاه سلامت و نقش انسان سالم در توسعه پایدار باشد.

گفتنی ست مطابق برنامه های ابلاغی وزارت بهداشت و درمان برنامه های متنوع درمانی، بهداشتی، هنری و ورزشی با محوریت آگاه سازی مردم در مورد خطرات بیماری های غیرواگیر علی الخصوص بیماری دیابت توسط دانشکده علوم پزشکی در مراکز مختلف بهداشتی، درمانی ، آموزشی، فرهنگی و مدارس شهرستان اجرا خواهد شد.