تاریخ : چهارشنبه 13 ارديبهشت 1402
در ابتدای جلسه دکتر حق گشایی معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت شهرستان مراغه،  ضمن خوش امدگویی به اعضای محترم جلسه و بیان اهداف آن؛ در خصوص طرح سلامت خانواده و اجرای برنامه پزشکی خانواده  شهری و نظام ارجاع الکترونیکی با اولویت بهبود ارائه خدمات سلامت در این حوزه اشاره نموده و همچنین انجام مراقبتهای بهداشتی و پیگیری مستمر و منظم بیماران، تشخیص و درمان به موقع، همراه با کاهش پرداخت مستقیم از جیب مردم را بیان داشتند.
در ادامه قاسمی مدیر گروه گسترش شبکه های بهداشتی ضمن ارائه گزارشی مختصر در خصوص اقدامات انجام گرفته؛ در مورد نحوه فراخوان پزشک و مراقب سلامت در برنامه پزشکی خانواده شهری در سایت Salamat.gov.ir  و نحوه انتساب جمعیت به تیم پزشکی خانواده و برخی از چالش های پیش رو و ضرورت حفظ ساختار و ضوابط شبکه مطالبی را بیان نموده و در خصوص گامهای اجرایی برنامه بحث و تبادل نظرگردید.
در خاتمه آقای تقوی رئیس اداره بیمه سلامت شهرستان ضمن اعلام آمادگی همه جانبه و مشارکت در اجرای این برنامه و اطلاع رسانی لازم جهت سوق دادن پزشکان برای شرکت در برنامه ؛ تجارب خود در خصوص اجرای پزشک خانواده بیمه سلامت و نحوه انتساب جمعیتی را بیان نمودند.
در نهایت مقررگردید بر اساس شیوه نامه و دستورالعمل اجرایی نسخه 03 ؛ از پتانسیل فعلی پزشکان شاغل در بخش دولتی و پزشکان فعال شهرستان در برنامه پزشک خانواده بیمه سلامت در این برنامه استفاده شود.