تاریخ : سه شنبه 24 فروردين 1395

حجت الاسلام و المسلمین فصیح نیا: شناخت خداوند متعال اولین مرحله دین است و عدم معرفت ذات باریتعالی سبب کم توجهی به فرائض دینی می شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، در یک کارگاه آموزشی که با موضوع "
گناه و خلقت انسان و آثار آن در زندگی" در سالن اجتماعات معاونت آموزشی و با حضور اعضاء هیأت علمی و حجت الاسلام رجب زاده مسئول دفتر ترویج فرهنگ اسلامی دانشکده و دانشجویان برگزار شد، حجت الاسلام و المسلمین فصیح نیا به تبیین آثار گناه در زندگی دنیوی و اخروی پرداخت. .

ایشان ضمن تبیین فلسفه خلقت انسان گفت: عدم شناخت خدا باعث کم توجهی به نماز و روزه و انجام فرائض دینی خواهد شد. وی در ادامه موضوع گناه و آثار آن در زندگی دنیوی و اخروی انسان را برای حضار تشریح کرد و به تجزیه و تحلیل آثار سوء آن پرداخت.

• واحد ارجاع دهنده