تاریخ : سه شنبه 24 فروردين 1395

همایش طرح تحول سلامت دهان و دندان فرصت مناسبی بود تا دستاوردها و عملکردهای دانشکده در این حوزه به نمایش گذاشته شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، در حاشیه همایش روز دندانپزشک و اجرای طرح تحول سلامت دهان و دندان، واحد دهان و دندان معاونت بهداشتی دانشکده با برپایی غرفه عملکرد خود را به نمایش گذاشت.

در طی این نمایشگاه، آقای دکتر هاشمی، وزیر محترم بهداشت و درمان، و آقای دکتر سیاری، معاون محترم بهداشت، با بازدید از غرفه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه از نزدیک در جریان دستاوردها و عملکردهای این دانشکده در حوزه ی دهان و دندان قرار گرفتند.

لازم به ذکر است معاونت بهداشت دانشکده  علوم پزشکی مراغه در سال گذشته بیش از 5 مرکز بهداشتی درمانی را به واحد دندانپزشکی مجهز کرده و همچنین معاینات بیش از 23000 دانش آموز و فلورایدتراپی دانش آموزان بطور کامل را انجام است.