تاریخ : دوشنبه 28 فروردين 1402
دکتر معین افزود: ۱۱ متخخص داخلی، ۵ متخصص قلب، ۶ متخصص ارولوژی،  ۸ متخصص  اطفال و ۹ متخصص اورژانس، ۵جراح عمومی، ۵ متخصص بیهوشی، ۶ متخصص ارتوپدی و ۸ پزشک عمومی و ۵ پزشک بیهوشی  از جمله متخصصین شاغل در این بیمارستان می باشند.

وی افزود: با پیگیری های صورت گرفته و به جهت کثرت مراجعین به این مرکز درمانی  دو پزشک عمومی و یک متخصص اورژانس بصورت ۲۴ ساعته در بخش اورژانس این بیمارستان فعال هستند تا پاسخگوی نیاز های مردم شریف مراغه باشند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه بیمارستان سینای مراغه وابسته به دانشکده علوم پزشکی مراغه در زمینی با زیربنای ۱۱ هزار مترمربع در چهار طبقه و با اعتباری بالغ بر ۴۲ میلیارد تومان در محل قدیمی خود واقع در خیابان دانشسرا ساخته شده‌است. این بیمارستان دارای بخش‌های اورژانس، بستری جراحی، داخلی، کودکان، زنان و زایمان، مراقبت‌های ویژه CCU و ICU، دندانپزشکی، فیزیوتراپی، آزمایشگاه، رادیولوژی و داروخانه است.