تاریخ : دوشنبه 23 فروردين 1395

آقای دکتر علی جنتی طی پیامی 23 فروردین روز دندانپزشک را به همکاران زحمت کش این عرصه تبریک گفت. به گزارش روابط عمومی در متن پیام ایشان آمده است:

همکاران ارجمند دندانپزشک

عرصه سلامت محل عرضه ی تلاش انسان های والایی ست که دغدغه ی همه ی آنها نجات جان همنوعان یا ارتقاء سلامت و در نتیجه بهبود کیفیت زندگی آنهاست. دغدغه ی دندانپزشکان به عنوان یکی از ارکان اصلی نظام سلامت کشور برای ارتقاء بهداشت دهان و دندان که لازمه ی دستیابی به جامعه ی انسانی سالم است نشان از اهمیت و حساسیت نقش آنها در این نظام دارد. اختصاص یک روز از سال برای قدردانی از تلاش های شما این مسئله را به خوبی نشان می دهد.

اینجانب ضمن عرض خسته نباشید به جامعه دندانپزشکی بخصوص دندانپزشکان بخش دولتی و خصوصی شاغل در شهرستان مراغه بخاطر تلاش های ارزشمند شان، 23 فروردین روز دندانپزشک را خدمت ایشان تبریک عرض می نمایم و امیدوارم سالی پربار همراه با شادکامی را پیشرو داشته باشند.

دکتر علی جنتی

سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه