تاریخ : دوشنبه 23 آذر 1394

به گزارش روابط عمومی، مسئولین ستاد خدمات رسانی درمانی به زائرین و سازمان بسیج جامعه ی پزشکی استان آذربایجان شرقی از مصدومین حادثه ی تصادف کاروان پزشکی مراغه در کربلای معلی عیادت کردند.

آقای دکتر عزیزی، مسئول ستاد خدمت رسانی به زائرین پیاده ی اربعین حسینی و هیئت همراه ، آقای دکتر ایرجیان، مسئول سازمان بسیج جامعه ی پزشکی استان و آقای دکتر رضائیان، مسئول بسیج جامعه ی پزشکی مراغه، با حضور در بیمارستان و منزل مصدومین حادثه تصادف اعضای کاروان پزشکی بسیج جامعه ی پزشکی مراغه در کربلای معلی ضمن عیادت این عزیزان از خانواده محترم شان دل جویی کردند.

شایان ذکر است سوم آذرماه، 25 نفر از اعضای بسیج جامعه ی پزشک شهرستان مراغه به منظور ارائه ی خدمات درمانی به زائرین اربعین حسینی از طرف این نهاد به کربلای معلی اعزام شدند که متاسفانه نهم آذرماه در یکی از محورهای مواصلاتی کربلا دچار سانحه ی تصادف شدند.