تاریخ : يکشنبه 6 فروردين 1402
به گزارش روابط عمومی، آیت الله پورمحمدی با تقدیر از تلاش های مجموعه سلامت برای امید بخشیدن در سطح جامعه، از مجموعه دانشکده علوم پزشکی مراغه خواست با برنامه ریزی برای تحقق بیشتر اهداف حوزه سلامت، تلاش کنند.

دکتر ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه در این دیدار ضمن ارائه گزارش کامل از اقدامات صورت گرفته در طول یک سال اخیر اشاره کرد و گفت: با تلاش و زحمات همکاران در تمامی بخش ها شاهد پیشرفت  و توسعه در همه بخش های حوزه بهداشت، درمان و آموزش در شهرستان مراغه هستیم.

این دیدار که صبح امروز، پنجم فروردین 1402 در دفتر امام جمعه مراغه برگزار شد، مهندس «ایوب پورستم» معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر «جلیل اعتمادی» معاون درمان، دکتر «الهه حق گشایی» معاون بهداشت، دکتر «علی احسانی» معاون آموزشی، تحقیقات، و دانشجویی فرهنگی، دکتر «آرش خرمی» معاون غذا و دارو، دکتر «رقیه رستمی» مدیربازرسی  دانشکده و دکتر «عباس بهروزی» رییس حوزه ریاست و مدیر روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز حضور داشتند.