تاریخ : دوشنبه 29 اسفند 1401
به گزارش روابط عمومی، صبح امروز در مراسمی با حضور دکتر اعتمادی، معاون درمان دانشکده علوم پزشکی مراغه و جمعی از مدیران دانشکده مهدی جلیلی، به عنوان مدیر جدید بیمارستان امیرالمومنین (ع) معرفی و از زحمات دکتر نوین سالاری، مدیر پیشین تقدیر شد.

در این مراسم، دکتر اعتمادی با بیان اینکه بیمارستان امیرالمومنین یکی از بیمارستانهای مهم دانشکده علوم پزشکی مراغه است اظهار کرد: این بیمارستان در پیشبرد اهداف بلند مدت دانشکده علوم پزشکی مراغه نقش بسزایی دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بیمارستان امیرالمومین (ع) در دوران شیوع ویروس کرونا نقش نقش بسزایی در درمان و سلامت مردم ایفا کرده است که جا دارد از تمامی  پرسنل آن تشکر و قدردانی نمایم.

به گزارش روابط عمومی مهدی جلیلی کارشناس تعرفه و نظام پرداخت و همچنین مدیر بیمارستان فارابی ملکان را قبلا عهده دار بوده است.