تاریخ : يکشنبه 28 اسفند 1401
کد 2655
•    آقای دکتر امیر پور رئیس گروه سلامت محیط و کار؛ ضمن بیان این موضوع گفت : بارزسی های امسال به صورت تیمی خواهد بود که هماهنگی های لازم با ادارات مختلف ازجمله اداره دامپزشکی جهت نظارت بر مواد غذایی دامی ،  تیم مشترک با شهرداری جهت نظارت بر مواد غذایی و دست فروشان ، اداره تعزیرات جهت نظارت بر مواد غذایی و اماکن حساس از جمل قنادی ها و رستوان ها و...   صورت گرفته است و همچنین تیم مشترک با ادارهی صنعت و معدن واحد های تولیدی ، صنعتی ، انبار ها  و ... را بازرسی خواهند کرد.
•    در ادامه دکتر امیر پور خاطر نشان کردند: تیم سلامت  نوروزی و ماه مبارک رمضان متشکل از بازرسان بهداشت محیط و حرفه صبح و عصر به صورت شیفتی بازدید و نظارت مستمر خواهد داشت و در شیفت شب به صورت آنکال و آماده باش به منظور پاسخگویی به  مشکلات بهداشتی  مردم و در ایام رمضان نظارت بهداشتی بعد از افطار توسط بازرسان صورت خواهد گرفت .
•     در آخر رئیس گروه سلامت کار و حرفه از مردم عزیز درخواست نمودند در صورت داشتن هر گونه شکایت بهداشتی و مشاهده موارد مشکوک مثل فروش مواد غذایی آلوده، ناسالم ، تاریخ گذشته و... با سامانه 190 تماس حاصل فرمایند تا بلافاصله اقدامات لازم  صورت گیرد.
 
  • واحد ارجاع دهنده معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی مراغه