Fa
/
En
جمعه 2 آذر 1403
صفحه اصلی
درباره دانشگاه
دانشکده علوم پزشکی مراغه در یک نگاه
نمودار سازمانی
نقشه دانشکده
برنامه استراتژیک
شهر مراغه
حوزه ریاست
معاونتها و مدیریتها
معاونت توسعه مدیریت و منابع
معاونت بهداشتی
معاونت درمان
معاونت آموزشی،تحقیقات،دانشجویی و فرهنگی
مدیریت غذا و دارو
دانشکدهها
دانشکده پرستاری
مراکز آموزشی و درمانی
بیمارستان شهید دکتر بهشتی
بیمارستان امیرالمومنین(ع)
بیمارستان بوعلی سینا
مجلات دانشکده
مجله سیب سلامت
ارتباط با ما
تماس با دانشکده
پرسش و پاسخ
دفترچه تلفن
بیانیه توافق سطح خدمت
نقشه سایت
تاریخ :
يکشنبه 28 اسفند 1401
کد
2654
در ابتدای مراسم دکتر حق گشایی معاون بهداشتی دانشکده ی علوم پزشکی مراغه، ضمن تبریک روز جهانی متخصصین تغذیه از تلاش های کارشناسان تغذیه تشکر کرد و گفت: امروزه شیوع چاقی یکی از مهم ترین دغده های بهداشتی است که ارتباط مستقیمی با بسیاری از بیماری های غیر واگیر از جمله دیابت ، فشار خون و... دارد که با داشتن تغذیه مناسب و سالم میتوان از آن پیشگیری کرد.
در ادامه مراسم مرادیفام، کارشناس مسئول گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی به تشریح مهم ترین چالش های تغذیه ای پرداخت و گفت: تغییرات در سبک زندگی مردم و تاثیر آن بر تغذیه و همچنین استفاده زیاد از فست فود ها و چاقی از مهم ترین دغدغه های گروه تغذیه می باشند و در سال آینده برنامه ریزی برای بهبود شاخص های تغذیه از مهم ترین الویت های این گروه خواهد بود .
به گزارش روابط عمومی در انتهای مراسم از تلاش و کوشش کارشناسان تغذیه ی معاونت بهداشتی تقدیر شد .
واحد ارجاع دهنده
معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی مراغه
برچسب ها
بهبود تغذیه
تغذیه سالم
معاونت بهداشت مراغه
روز متخصصین تغذیه
اداره روابط عمومی
صفحه اصلی اداره روابط عمومی
وظایف اداره روابط عمومی
همکاران اداره روابط عمومی
اخبار معاونتها
معاونت بهداشت
معاونت درمان
معاونت آموزشی
معاونت توسعه مدیریت و منابع
بریده جراید
اخبار حوزه سلامت
دانشکده در آینه مطبوعات
نکات سلامت
نشریه الکترونیکی
گزارش تصویری