تاریخ : چهارشنبه 17 اسفند 1401

به گزارش روابط عمومی، در آغاز این مراسم پس از قرائت قرآن، دکتر ارجمند رئیس دانشکده ضمن خیر مقدم به مهیمانان و بخصوص بازنشستگان محترم اعیاد شعبانیه را تبریک گفت و ضمن تقدیر از زحمات همه عزیزان در طول سی سال خدمت صادقانه برای همه آنها آرزوی سلامتی و تندرستی کرد.

وی در ادامه گفت: بازنشستگی آغازی از یک مرحله زندگی است که باید قدر این دوران را دانست و با برنامه ریزی از آن نهایت بهره را برد، وی همچنین تاکید کرد با آنکه جای خالی همکاران بازنشسته در مجموعه کاملاً مشهود است اما دانشکده از تجربیات ارزنده بازنشستگان بهره خواهد برد و تجارب، فکر و اندیشه ی آنان در این سازمان ماندگار است و چراغ راه مسیر پیشرفت خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی در بخش دیگری از این مراسم، اجرای موسیقی زنده برای حاضرین اجرا شد. و در ادامه همکاران بازنشسته ضمن تقدیر از دست اندر کاران برگزاری این مراسم ، به بیان خاطرات طول دوران خدمت پرداختند، سپس با اهدا لوح یادبود و هدایایی این دورهمی صمیمی به پایان رسید.

مشاهده گزارش تصویری کلیک کنید