تاریخ : سه شنبه 16 اسفند 1401
به مناسبت هفته ملی جوان (7 الی 13 اسفند ماه 1401) ،جلسه آموزشی ـ توجیهی رابطین سلامت محلات با موضوع " ازدواج بهنگام ،آسان ،موفق و پایدار"در تاریخ 14/12/1401در سالن ولایت دانشکده علوم پزشکی مراغهبا هماهنگی گروه سلامت جوانان و همکاری کارشناسان گروه آموزش سلامت ،گروه سلامت روان ، گروه سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشتی ،برایرابطین  سلامت محلات برگزار گردید.
در این برنامه، رابطین سلامت محلات و 2 نفر از زوجینی که در هفته ملی جوان ازدواج کرده بودندحضور داشتند. در شروع برنامه،خانم دکتر حق گشایی، معاون بهداشتی دانشکده ، ضمن خیر مقدم و تبریک هفته ملی جوان در خصوص ازدواج سالم و پایدار،توانمند سازی جوانان ، ترویج فرزند آوری سخنانی ایراد فرمودند و اززوجین دعوت شدهتقدیرو هدایایی از طرف معاونت بهداشتی، اهداشد.
در ادامه برنامه، خانم احسانی نژاد ،کارشناس سلامت روان در خصوص توانمند سازی جوانان برای ازدواج آسان و موفق با موضوعات ( تعریف ازدواج ، آموزش های قبل از ازدواج، انواع ازدواج ،دلایل مثبت و منفی ازدواج ،موانع ازدواج ،مزایای و معیارهای ازدواج مناسب ، پیشنهاد ها و توصیه هایی در راستای ازدواج مناسب از دیدگاه اسلام) ، مطالبی را ارایه فرمودند وبه سوالات شرکت کنندگان پاسخ دادند .
در آخر برنامه خانم دین پرور، استاد حوزه علمیه خواهران،به تشریح موضوع آسیب های کم فرزندی ، فرزند آوری و سلامت مادرپرداختند و به سوالات شرکت کنندگان پاسخ دادند.
پمفلت و رسانه های آموزشی به شرح زیر  برای شرکت کنندگان  توزیع گردید.:
1.    پمفلتهای ازدواج سالم و پایدار
2.    پمفلت و کتابجه مشکلات تک فرزندی
3.    کتاب پیشگیری از سوانح و حوادث ترافیکی (به مناسبت فرارسیدن چهارشنبه آخر سال )