تاریخ : شنبه 13 اسفند 1401
جلسه هم اندیشی،  در خصوص چگونگی  برگزاری هفته ملی جوان (7 لغایت 13 اسفندماه 1401) با شعار" ازدواج بهنگام، آسان، موفق و پایدار"  در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه در تاریخ 2/12/1401 برگزار شد.

13 اسفندماه سال 1401، همزمان با میلاد باسعادت حضرت علی اکبر (ع)، روزملی جوان نامگذاری شده است. به منظور ترویج ازدواج آسان در جوانان و بر مبنای سیاستهای ابلاغی جمعیت، هفته ملی جوان از تاریخ 7 لغایت 13اسفندماه با مشارکت ذینفعان درون سازمانی و برون سازمانی برگزار خواهد شد. در این خصوص خانم سلطانی ( کارشناس مسئول محترم سلامت جوانان معاونت بهداشتی) روز شمار هفته ملی جوان و شرح وظایف تعیین شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را قرائت نموده و سپس در خصوص مصوبات جلسه برونبخشی شهرستان و فعالیتهای در دست اقدام توضیحاتی ارایه نمودند.

در ادامه حاضرین در جلسه، نکته نظرات و چالش¬های موجود را بیان کردند و به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در ادامه مقرر گردید:
* برنامه های آموزشی و ارایه مشاوره رایگان ازسوی کارشناسان محترم سلامت روان و تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت در این هفته با جدیت بیشتری دنبال شود.
*تهیه محتوای آموزشی و انتشار آن از طریق فضاهای مجازی در دستورکار قرار گیرد.
* جلسه آموزشی – توجیهی با حضور رابطین سلامت محلات تشکیل گردد.
* مسابقه رادیویی و آنلاین با موضوعات مرتبط با شعار سال برای جوانان (18 تا 30 سال) برگزار گردد.
* برنامه تست سریع تشخیصی بیماری ایدز برای دانشجویان دانشگاه مراغه اجرا گردد.
* از جوانان 18 تا 30 سالی که در این هفته ازدواج می کنند، تجلیل گردد.
* پیام صوتی – ترویجی به مناسبت این هفته برای شماره تلفن همراه جوانان مجرد 18 تا 30 سال ارسال گردد.
* اجرای برنامه آموزشی از طریق رادیو شهر مراغه