تاریخ : شنبه 15 بهمن 1401
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه، طرح ویزیت رایگان پزشکی و خدمات دندانپزشکی به‌مناسبت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و به‌همت معاونت بهداشتی دانشکده، سپاه ناحیه مراغه و  واحد بهداری سپاه و بسیج جامعه پزشکی در محله کم‌برخوردار مراغه اجرا شد.

دکتر رقیه رستمی مسئول بسیج جامعه پزشکی هدف از اجرای طرح ویزیت رایگان را کمک به اقشار نیازمند که دسترسی آسان به ‏خدمات درمانی و بهداشتی ندارند، عنوان کرد و افزود: هدف ما توجه به سلامت مردم در مناطق محروم است، در همین راستا طرح ویزیت رایگان به همت تیم اردوی جهادی شهید رهنمون به اجرا درآمد.

وی تصریح کرد: کنترل فشار خون و قند خون، ارائه آموزش های بهداشتی، خدمات دندان پزشکی از جمله اقدامات در دستور کار است که در همین راستا بیش از 30 نفر از اهالی محله خیام ویزیت رایگان شده، و از خدمات بهداشتی و درمانی رایگان بهره مند شدند.

وی تصریح کرد: در صورت نیاز به خدمات تخصصی‌تر وآزمایشگاهی بیماران از طرف پایگاه به مراکز بهداشتی و درمانی ارجاع داده میشوند.

به گزارش روابط عمومی  این طرح تا 22 بهمن به صورت محله به محله در مناطق کم برخودار مراغه در حال اجرا می باشد.