تاریخ : چهارشنبه 12 بهمن 1401
به گزارش روابط عمومی دکتر ارجمند در جمع خبرنگاران گفت: مرکز جامع سلامت طالبخان، بخش ویژه ICU  و بخش جراحی قلب و ICU  قلب از پروژه‌های قابل افتتاح در دهه فجر امسال است.تاکید کرد: این پروژه ها گامی بزرگی  در جهت افزایش خدمات سلامت برای مردم شریف مراغه و منطقه است.

دکتر ارجمند ادامه داد  : علاوه بر افتتاح و بهره برداری از مراکز فوق و استفاده بیماران از خدمات این مراکز بهداشتی و درمانی کلنگ احداث چند طرح بهداشتی  از جمله ساخت آزمایشگاه PCR ، مرکز جامع سلامت جانبازان و مرکز آموزشگاه بهورزی در دهه مبارک فجر امسال به زمین زده خواهد شد .

وی در ادامه ضمن اشاره بهد پروژه های عمرانی در دست اقدام دانشکده علوم پزشکی مراغه  گفت : طی بازدیدهای اخیر کارشناسان سازمان برنامه و بودجه از پروژه های عمرانی  در حال احداث از جمله مرکز جامع سلامت شماره 1، تکمیل مرکز رفرانس، تکمیل 15 واحد پانسیون زیست پزشکان، تکمیل ساختمان آموزشی 6 کلاسه،  پروژه ساختمان الحاقی بیمارستان سینا، احداث پروژه ساختمان آموزشی سینا تسریع میشود